fredag 26 juni 2009

Lyckad natt!

Sitter här & längtar tills jag får krypa ner mellan lakanen med min lilla kisse & bara soooova!! Första natten on my own gick bra även om jag var mörkrädd som tusan.. Lamporna utanför tänds så fort det rör sig utanför & de blinkade som rena discokulan så tills sist drog jag ner persiennerna & intalade mig själv att om jag inte ser det farliga där ute, så finns det inte.. Funkade väl sisådär, men jag klarade i alla fall natten.

Ska jobba inatt också sen är jag ledig tre nätter =) Ska bli härligt! Tänkte försöka mig på en premiärtur på Scottis antingen söndag eller måndag eftersom att jag nu har fått sadelgjorden med posten, det underlättar att ha den.. I alla fall om/när man vill att sadeln ska sitta kvar & så harig som jag är nu så vill jag det. Känns som jag är ett blåbär på nytt eftersom det var så länge sedan jag hade chansen att skutta omkring men jag hoppas att jag kan hålla mig kvar på ryggen sommaren ut..

Funderade på vad som skulle kunna framhäva min knallrosa, svullna ögonlock ännu mer & kom på en genialisk metod: Blek håret! Så nu sitter jag här med kokande hårbotten och gul utväxt. Ahh, jag är verkligen i mitt esse just nu!

0 kommentarer: